عایق بندی کانکس :یکی از موضوعات مهم در تولید کانکس ها عایق بندی آنها می باشد . برای حفظ دمای محیط داخلی و جلوگیری از تبادل حراتی با فضای بیرون به عایق بندی نیاز می باشد. اگر از نظر عایق بندی و ایزولاسیون سازه مقاوم سازی نشده باشد در فصل زمستان انرژی زیادی برای گرم کردن فضای داخلی آن نیاز است .
عایق بندی کانکس با روش پلی استایرن
در این روش عایق از نوع پلی استایرن یا همان یونولیت با ضخامت 4 سانتیمتر در بین ستون ها و قید های بدنه و سقف کانکس کارگداشته می شود که همان نقش صدا گیری و هم عایق حرارتی را خواهد داشت.
استاندارد هایی که در این روش باید رعایت شود عبارتند از اینکه ابتدا عایق های پلی استایرن بکار رفته می بایست از نوع نسوز یا کند سوز بوده و همچنین تراکم دانه ها یا همان دانسیته فوم با ید دارای فشردگی قابل قبولی باشد.
همچنین در هنگام نصب آنها کاملا فیت و مطابق با اندازه محل کارگزاری برش خورده باشند. بظور کلی این روش برای استفاده در کانکس کارگاهی یا همان نوع های معمولی مناسب بوده و در کانکس ویلایی یا کانکس اداری توصیه نمی گردد چراکه دارای تبادل حرارتی زیادی با محیط است و بگونه ای حداقل عایق بندی محسوب می شود.
عایق بندی کانکس با روش ترکیبی فوم یا پشم سنگ به همراه پلی استایرن
در این روش نیز مانند متد قبلی از پلی استایرن جهت عایق بندی کانکس استفاده می شود با این تفاوت که یک لایه دیگر عایق از نوع پشم سنگ یا فوم بصورت رول روی بدنه و سقف باز می شود.
این کار هم باعث صداگیری سازه در هنگام باران و تگرگ می شود و هم از انتقال سرما یا گرمای ورق های بدنه به داخل جلوگیری می کند و پس از آن از عایق پلی استایرن مطابق با همان روشی که در بخش قبلی توضیح داده شد استفاده می کنند.
این متد برای استفاده در سازه های ویلایی و مسکونی و همچنین دفاتر اداری پیش ساخته مناسب می باشدو دارای استاندارد های لازم برای عایق بندی است. همچنین در گذشته به جای فوم یا پشم سنگ از پشم شیشه استفاده می شده که به دلیل مضراتی که برای سلامت انسان دارند توصیه نمی گردد.
عایق بندی کانکس با فوم پلی اورتان به روش تزریق :
این روش یکی از بهترین و مناسی ترین روش برای جلوگیری از اتلاف انرژی در انواع سازه های پیش ساخته می باشد چرا که دارای فشردگی بیشتر و مرغوبیت بیشتر نوع فوم بکار رفته می باشد.
در این روش سازه با استفاده از پانل های پیش ساخته ای تولید می گردد که در جداره آنها فوم پلی اورتان یا همان پلی یورتان با دستگاه های مخصوص تزریق شده است و باعث می شود سازه کاملا مشابه یک یخچال عمل کرده و از هرگونه تبادل حرارتی سرمایی و گرمایی جلو گیری می کند. نکات حائذ اهمیت در این روش استفاده از فوم پلی اورتان با دانسیته 40 و با ضخامت حداقل 4 سانتیمتر می باشد که در مناطق خیلی گرم و یا سرد کوهستانی از ضخامت های بیشتر مانند 6 سانتیمتر تا 10 سانتیمتر نیز می توان استفاده کرد.